Komiksové střípky: Kdy se začne natáčet x-menovský Gambit? A jak herci z Agentů S.H.I.E.L.D. vzpomínají na Billa Paxtona?

Jak to vypadá se sólovkou Gambita?

Gambit patří k nejpopulárnějším X-Menům, takže bylo jasné, že se dříve nebo později začne mluvit o jeho vlastním filmu. A to se také stalo. Mluví se o něm. Hodně dlouho. Jenže zatím se děje jen to. Mnozí tak mají obavy, že je projekt u ledu. Jak tomu je? Na to odpovídal producent/scenárista filmu (a zřejmě budoucí režisér dalších X-Menů) Simon Kinberg:

"Ano, dojde k tomu... Channing je, v nejlepším slova smyslu, zapálený a oddaný tomu, aby pochopil postavu stejně dobře, jako to udělal Ryan v případě Deadpoola a Hugh v případě Logana, takže to aktuálně je hlavně o tom, abychom nalezli vhodného filmaře... Channing je opravdu důležitou součástí celého procesu a my doufáme, že tento film, v závislosti na jeho pracovním rozvrhu, bude připraven k natáčení tento rok a začneme natáčet příští rok."

Tak snad ano, už by byl načase se na to vrhnout.

Teď jedno smutnější téma. Nemusím vám asi připomínat, že o víkendu zemřel Bill Paxton. Ten hrál i v Agents of S.H.I.E.L.D. a na kolegy ze seriálu udělal velký dojem. Je to zřejmé z vyjádření Clarka Gregga (Phil Coulson), který prozradil, že Bill se na plac vracel i poté, co se v seriálu už neobjevoval:

"Byl pro mě jako bratr a miluji ho a bude mi nesmírně chybět."

Podobně je na tom i Brett Dalton (Grant Ward):

"Došla mi slova. Bill Paxton nejen hrál mého mentora v seriálu, ale stal se jím i v reálném životě. Bez něj je svět smutnějším místem."

Očividně nešlo jen o talentovaného herce, ale i fajn člověka.

Zdroj: SlashFilm, People, Twitter
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat