Hra o trůny: Představitelku Aryi vytáčí spoilery do běla

Je kvůli nim dost naštvaná.

Spoilery jsou věčné téma. Někomu nevadí, někdo je nesnáší. Do druhé skupiny patří obvykle i filmaři a herci a výjimkou není ani Maisie Williams, která ztvárňuje Aryu Stark v kultovním fantasy Game of Thrones:

"Opravdu, ale opravdu mě to rozčiluje. Protože je tu jen určitá skupina lidí, kteří se na to podívají tak jako tak, ve srovnání s publikem, které sleduje seriál. Bolí to. Je to jako, jasně, my chceme odvyprávět tenhle příběh a jo, spousta lidí to nechce číst a nechce se na to dívat. Ale je to ještě více otravné ve chvíli, kdy si uvědomíte, že to možná uniká díky někomu zevnitř a to je jako... snažíme se natočit něco bezva, co je opravdu bezva a lidé to mají rádi, tak to přestaňte ´ničit´. Je to opravdu dětinská, otravná věc, kterou můžete udělat. A ano, je to smutné. Opravdu mě to otravuje."

Je jasné, že pro lidi stojící za seriálem není zrovna příjemné, když připravují pro diváky nějaký velký zvrat a on se dostane na veřejnost dříve. A všichni víme, že podobné věci se internetem šíří jako lavina.

Asi neexistuje stoprocentně účinná metoda, která by zabránila úniku informací z natáčení, takže si na to holt budou muset tvůrci a herci zvyknout. To ale neznamená, že by se s tím měli úplně smířit a přestat proti spoilerům bojovat.

Jaký je váš názor na spoilery?

Zdroj: Radio Times
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat