Hra o trůny: Jona Snowa si málem zahrál herec z Hunger Games

Který?

Kit Harington asi každý den děkuje osudu, že získal roli v seriálu Game of Thrones. Díky tomu je nejen skvěle placený (aktuálně 300 tisíc dolarů za epizodu, v příští řadě by to mělo být dokonce 500 tisíc), ale také je miláčkem publika. 

Ale původně byl žhavým kandidátem někdo jiný. To prozradil herec Sam Claflin, kterého můžete znát jako Finnicka Odaira z filmové série Hunger Games. Vyšlo to najevo během interview se serverem CB:

"Myslím, že mluvím za všechny britské herce, když řeknu, že jsme se o role ucházeli všichni." 

A o kterou roli jste se ucházel?

"Ucházel jsem se o roli Jona Snowa a postavy, která má něco společného s Emilií..."

Khal Drogo?

Ne, ne, ne? Nemyslím si, že si vzpomenu."

Její bratr? 

"Jasně, její bratr. Takže jsem se ucházel od dvě různé role v jednu chvíli. Ale pak došlo k natáčení Sněhurky a lovce nebo to byli Piráti z Karibiku? Prostě jeden z nich."

Nebyl jste pro roli vhodný?

"Prošel jsem si prvním castingem a nemluvil jsem o tom, ale jsem docela rád. Rád se do podobných věcí ponořím (jako divák), aniž bych byl jejich součástí, protože bych se opravdu natřásal, kdybych toho byl součástí. Ale jsem velký fanda."

Je to skvělý pořad. Doufáte, že vám znovu zavolají v případě dalších řad?

"Těžko říct. Ještě se toho stane hodně a objeví se spousta zajímavých postav. Co se mi na tom líbí je to, že to pevně stojí na svých vlastních nohách, stejně jako Hunger Games. Není způsob, jak předpovědět, co přijde. Je tam spousta šokujících momentů a překvapení, což je podle mě skvělé." 

Na první pohled mi Sam do role úplně nepasuje, už jsem si zvykl na Kita, ale popravdě by to nebyla úplně nejhorší volba. I když podle mého názoru tvůrci vybrali dobře. Co říkáte vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat