Živí mrtví: Jak to bude s budoucností Sashy, když její představitelka získala roli v seriálu Star Trek?

Rozloučíme se s ní?

Není žádným tajemstvím, že Sonequa Martin-Green získala hlavní roli v seriálu Star Trek: Discovery. Otázkou ale je, jak to ovlivní její působení v The Walking Dead, kde ztvárňuje Sashu.

Už víme, že kvůli závazkům herečky v případě Živých mrtvých dojde k dalšímu posunutí premiéry nové série Star Trek. To ale automaticky neznamená, že o Sashu diváci přijdou.

Proslýchá se, že herci z The Walking Dead mají ve smlouvě klauzuli, které jim zakazuje působit v jiných seriálech, pokud hrají v Živých mrtvých. To ale oficiálně nikdo nepotvrdil. Těžko tak říct, jestli je to pravda nebo ne.

Ani Sonequa nevnesla do situace příliš světla:

"No, nemůžu nic říct. Mohu říct to, že příběh má dopady a je silný a dynamický, stejně jako vždy..."

A co k situaci dodal showrunner Scott M. Gimple?

"Sonequa Martin-Green zvládne cokoliv. Viděl jsem ji tento rok bojovat s hordou chodců, zatímco bojovala se střevní chřipkou, která by většinu lidí položila. Ona dokáže plnit své povinnosti velitele vesmírné lodi, zatímco bude bojovat s chodci, Saviors a kýmkoliv, kdo se jí postaví do cesty. Museli jsme podobně žonglovat už předtím. Určitě bych to udělal i v případě Star Treku a to každý den v týdnu. Dobře, možná ne v neděli."

I kdyby se hodně žonglovalo s časem, tak těžko předpokládat, že by Sonequa zvládla současně natáčet dva seriály, ve kterých by měla výraznou roli. Minimálně bude nutné omezit prostor, který Sasha v The Walking Dead dostává. Případně ji tvůrci pošlou na delší výlet nebo ji jednoduše nechají zemřít.

To, co čeká na Sashu nám nenapoví ani komiks, jde o jednu z postav, které vznikly speciálně pro seriál. Dá se ale očekávat, že osud Sashy bude prozrazen v aktuální sedmé řadě.

The Walking Dead se na obrazovky vrátí 12. února.


Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat