Živí mrtví: Co říká představitel Ricka na to, že první polovina sedmé řady byla kritizována za přílišné násilí?

Měli se podle něj tvůrci krotit?

První polovina sedmé řady The Walking Dead vyvolala slušný poprask. Speciálně pak premiéra, ve které Negan (Jeffrey Dean Morgan) hodně řádil se svou basebalovou pálkou Lucille. Někteří diváci pohled na hlavy rozmašírované na kusy snášeli špatně, pár si jich dokonce stěžovalo a tvůrci se zřejmě zalekli. Druhá polovina sedmé řady tak bude o něco méně brutální.

SOUVISEJÍCÍ: DALŠÍ DÍLY THE WALKING DEAD BUDOU ZŘEJMĚ MÉNĚ KRVAVÉ

Co na to Andrew Lincoln (Rick Grimes), bylo to už jednoduše přehnané nebo bylo násilí tak akorát?

"Showrunner Scott M. Gimple mi vysvětlil, což mi přišlo hodně nápomocné, že raději, než aby měl pouze naprosto skvělou přípravu na válku mezi Neganem a Rickem, chtěl aby lidé vyžadovali něco víc než jen tohle - měli pocit, že skutečně chtějí spravedlnost a také došlo na uvědomění toho, jaká je cena za to, co se přihodilo a proč jsou ochotni znovu riskovat vše i s vědomím, že se spousta životů ocitne v nebezpečí. Myslím, že opravdu chtěl, aby publikum cítilo víc než jen záplavu krve, ale aby toužilo po spravedlnosti za to, co se stalo. A tohle pro mě byl opravdu dobrý způsob, abych porozuměl tomu, proč to muselo být tak intenzivní a tak bolestné - určitě pro nás všechny na place a nás, kteří jsme v tom hráli, ale myslím, že i pro publikum."

Abych se přiznal, tak mě docela překvapilo, že kolem dané scény vzniklo takové haló. Ano, byla drsná, ale v jiných seriálech jsem viděl i brutálnější momenty. Tím nechci říct, že to nebylo krvavé. Bylo a dost, ale že bych z toho měl trauma, to ne.

A co vy? Přišlo vám to přes míru nebo ne?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat