Thor: Ragnarok - Jaká je oficiální zápletka chystané komiksovky?

Co v ní vlastně dělá Hulk?

Na další film ze série Thor se určitě těší spousta lidí. Důvodů je několik, ale jedním z hlavních je to, že v něm bude mít důležitou roli i Hulk (Mark Ruffalo). Mluvilo se o tom, že Thor: Ragnarok dokonce bude obsahovat komiksovou zápletku Planet Hulk, která je fanoušky hodně oblíbená.

A teď už konečně víme, jestli je to pravda, protože Marvel uvolnil oficiální zápletku:

"V Thor: Ragnarok od Marvel Studios je Thor uvězněn na druhé straně vesmíru a to bez svého mocného kladiva a je nucen bojovat s časem a vrátit se zpět do Asgardu, aby zabránil Ragnaroku - zničení jeho domova a konci asgardské civilizace - z rukou mocné nové hrozby, bezcitné Hely. Ale nejdříve musí přežít smrtelnou soutěž gladiátorů proti jeho bývalému spojenci a dalšímu Avengerovi - neuvěřitelnému Hulkovi!

Thor: Ragnarok režíruje Taika Waititi a vrátí se v něm Chris Hemsworth jako Thor a Tom Hiddleston jako Loki. Přidají se k nim Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson a Karl Urban a také Mark Ruffalo a Anthony Hopkins."

Máme tedy potvrzeno, že bude využit námět z Planety Hulk (byť bude trochu poupravena). V ní Hulk ztroskotal na nehostinné planetě, kde byl nucen bojovat jako gladiátor o přežití. Pokud se nepletu, v komiksové verzi se neutkal s Thorem, ale tahle změna mi rozhodně nevadí, je zábava sledovat tuhle dvojku jak se řeže hlava nehlava.

Premiéra filmu je naplánována na 26. října tohoto roku.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat