Teen Wolf: Herec ze seriálu neví, zda se vrátí na natáčení poté, co uniklo jeho nahé video

A je to tu zase.

Dnes lehce zabruslím do bulvárních vod, ale jelikož se to týká případné změny v obsazení jednoho skvělého seriálu, musel jsem to zmínit. Pokud sledujete výtečný seriál Vlčí mládě, určitě si vybavujete postavu Thea, kterou hraje Cody Christian.

A právě on je další celebritou, jejíž nahé video uniklo na internet. Konkrétně k tomu mělo dojít v sobotu, kdy na internetu začal kolovat inkriminovaný klip, ve kterém má být herec údajně nahý (omlouvám se, ale nehodlám to skutečně zjišťovat :)).

Video bylo prý původně určeno pro Codyho kamarádku, ale jak to tak bývá, dostalo se na veřejnost. Herec je z toho samozřejmě zaskočený:

"Je absolutně zahanbený, zesměšněný a ZUŘÍ kvůli úniku videa. Říct, že je rozčílený zdaleka nevystihuje úroveň jeho vzteku. Ale nejvíce cítí ponížení. Opravdu nemůže uvěřit, že se to stalo zrovna jemu - nikdy by nevěřil, že by se mohl stát obětí zrady jako je tato a cítí se zneužitý. Nechce opustit svůj dům nebo zvedat telefon, případně pomýšlet na návrat do práce," prozradil nejmenovaný zdroj.

Fanoušci Codyho pak na Twitteru vytvořili hashtag #werespectyoucody a vyjadřují mu podporu. Herec se zatím oficiálně k celé situaci nevyjádřil.

Já ale musím poznamenat, že jsem překvapen, že je Cody překvapen. K podobným událostem dochází dnes a denně a to člověk nemusí být ani veřejně známý. Posílat někomu nahé fotografie nebo dokonce videa prostě není chytrý nápad, to si řekněme rovnou.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Prosím, nepřekládejte název seriálu jako "vlčí mládě", ale pište normálně teen wolf...cz dabing mají asi 3 řady a stejně tomu každý říká "teen wolf", protože "vlčí mlade" zní prostě hrozě 😀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice zní hrozně, ale je to oficiální název pro ČR, za to já nemůžu :). A sám preferuji původní název, ale používám oba pro ty, kteří znají seriál jen z české distribuce.

      Vymazat