Proč bylo pro Toma Hardyho těžké hrát Banea ve filmu Temný rytíř povstal?

Byla to fuška.

Herecká práce je sice zajímavá, často dobře placená, ale také namáhavá. Není ničím výjimečným, že natáčíte v nepříjemných podmínkách, případně musíte trávit hodiny a hodiny v kostymérně nebo vás navlečou do něčeho, v čem se dá stěží udělat pár kroků. A nebo musíte naběhnout do posilovny a nabrat hromadu svaloviny.

SOUVISEJÍCÍ: TOM HARDY CHCE, ABY NOVOU BONDOVKU REŽÍROVAL CHRISTOPHER NOLAN

Něco podobného zažil Tom Hardy, když se připravoval na roli záporáka Banea ve filmu Temný rytíř povstal (2012). Prozradil to během rozhovoru, ve kterém zmínil i film Fonzo, kvůli kterému musel také projít výraznou fyzickou proměnou:

"Nevím, jestli je to tak drastické jako v případě Banea. Pravděpodobně jsem si příliš poškodil své tělo. Jsem malý! Pokud přidávám váhu, zřítím se jako domek z karet pod přílišným tlakem." 

Jsem trošku překvapený, že herec odkázal zrovna na Banea. Ten byl sice mohutný, ale řekl bych, že svalnatější byl Tom ve filmu Warrior (2011).

Ale je faktem, že asi není pro jeho tělo příliš zdravé, když se neustále mění jeho váha a množství svaloviny.

V případě Fonza, ve kterém Hardy ztvární Al Caponea si ale může od posilovny odpočinout. Naopak se bude muset hodně cpát a nabrat tukové zásoby.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat