Objeví se Deadpool v jiných komiksových filmech? Co na to tvůrce?

To je nápad.

Pro mě a spoustu dalších byl Deadpool jedním z nejlepších (nejen) komiksových filmů minulého roku. A protože uspěl i po finanční stránce (při rozpočtu 58 milionů vydělal více než 783 milionů dolarů), bylo schváleno pokračování.

V tom se dočkáme několika nových postav jako jako je Domino nebo Cable, ale bylo jasně řečeno, že i druhý díl bude hlavně sólovým filmem Deadpoola (Ryan Reynold), ne týmovkou.

Ale co takhle, že by se Deadpool v budoucnu objevil v nějakém jiném komiksovém filmu z x-menovského universa. Je to možné? Na to odpovídal jeden ze scenáristů Rhett Reese:

"Zatím jsme to neplánovali, ale myslím, že by nemělo být těžké dostat Deadpoola do jiného filmu. Jsme zvyklí sledovat přímého mužského hlavního hrdinu, který je obklopen komickými parťáky; nebyli jsme si jistí, jestli bude fungovat to, pokud vezmeme film a hlavním hrdinou bude bláznivá, šílená osoba, která bude obklopena příčetnými, normálními lidmi. To byl náš cíl, když jsme představili X-Meny v Deadpoolově světě, takže jsme do něj vložili postavy Colossuse a Negasonic Teenage Warhead a oni jsou očividně více vážné postavy, speciálně Colossus, který je spíše přímý. Nemá zrovna smysl pro ironii a tak vzít ho a udělat z něj protiklad Deadpoola, který je šílený nevěrohodný vypravěč v centru našeho příběhu, to byl skutečně experiment a my si myslíme, že vyšel. Bylo tu dostatek příčetnosti, která obklopovala Deadpoolovu nepříčetnost, takže se to hezky vyrovnalo. Myslím, že byste klidně mohli použít Deadpoola stejným způsobem jako to udělali se Spider-Manem v Captain America: Občanská válka a vložili bychom ho do vážného filmu a to by mohlo fungovat, ale to ukáže čas."

Tohle srovnání je docela dobré. Spider-Man (Tom Holland) měl ve třetím Captain America cameo, ale dostatečně výrazné, aby dokázal zabodovat a zaujmout. A přestože by Deadpool asi úplně nefungoval jako stálý člen týmu (na to je moc výrazná osobnost), pokud by se v nějakém dalším komiksovém filmu objevil jako "host", nemuselo by to být špatné, co myslíte?

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat