Komiksové střípky: Spojí se Nyssa al Ghul se svou sestrou Talií? A jaké mutanty uvidíme v x-menovském seriálu Legion?

Zajímavosti o seriálech Arrow a Legion.

V komiksovce Arrow (jejíž další řada byla nedávno schválena) jsme už měli možnost potkat Nyssu al Ghul (Katrina Law), ale brzy také poznáme její nevlastní sestru Talii (Lexa Doig) a jak komiksoví fandové moc dobře vědí, tahle slečna není žádné "ořezávátko".

Nedá se tak čekat, že pokud dojde na rodinné shledání s její sestrou Nyssou, padnou si do náruče. Nebo ano? Co na to Katrina Law?

"Neustále se o tom mluví. Ale je otázkou, zda tyhle rozhovory ponesou i ovoce, ale velmi ráda bych se shledala s Talií. Prostě si myslím, že dvě sestry, které bojují bok po boku nebo proti sobě, to by bylo epické. A také by bylo fajn, kdybychom mohli udělat nějaký druh flashbacku, kde by se objevil i Ra´s al Ghul... Spusťme petici, aby se to stalo."

Katrina Law pracuje na jiném seriálu a to Training Day, ale očividně by si bez mrknutí oka udělala čas i na Arrowa. A bylo by fajn, vidět obě ségry al Ghulovy pohromadě, co?

A když už jsme se pobavili o seriálu na motivy komiksů od DC je fér, aby došla řeč i na něco od Marvelu. Konkrétně na sérii Legion, která odstartuje 8. února na stanici FX.

V té budou hrát důležitou roli mutanti a pokud vás zajímá, jaké budou mít schopnosti, tak to prozradil tvůrce seriálu Noah Hawley pro EW:

"David má psychické schopnosti - kromě jiného telepatii a telekinezi. Je mutantem stupně omega, je velmi mocný. Syd, kterou hraje Rachel Keller nemá ráda, pokud se jí někdo dotýká. Pokud se dotkne její kůže, vymění si s ním místo, její mysl se přesune do cizího těla a naopak. Máme herce, Jeremy Harrise, který hraje postavu jménem Ptonomy. Je to paměťový umělec. Vše si pamatuje a má schopnost vzít lidi do jejich vlastních vzpomínek a pomáhá Davidovi dostat se do jeho mysli. A jsou tu jiné postavy s jinými schopnostmi, ale tyto jsou hlavní."

Pokud náhodou netušíte, co znamená omega mutant, tak jsou to nejmocnější bytosti mezi mutanty (spadá sem například Jean Grey) a jejich schopnosti nemají v podstatě žádné limity.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat