Komiksové střípky: Kdy uvidíme v seriálu Gotham Harley Quinn?

A dočkáme se Kingpina ve filmech od Marvelu?

Možná už jste zaslechli, že do seriálu Gotham míří Harley Quinn. Sice si ji nezahraje Margot Robbie, ale jiná (zatím neprozrazená) herečka, ovšem to se dalo čekat.

Spekulovalo se o tom, že se Harley vyklube z Barbary Kean, kterou už ze seriálu známe, ale to bylo popřeno a mělo by jít o postavu, kterou jsme ještě v Gothamu neviděli.

A kdy se jí tedy dočkáme? Výkonný producent John Stephens prohlásil:

"Mohli bychom ji vidět ve 22. epizodě."

Výraz "mohli" je trošku matoucí, ale snad se z "mohli" stane "uvidíme", protože se určitě spousta diváků těší na to, až začne Harley řádit i na obrazovkách.

Kingpin ve filmu?

Teď se pobavíme o jiném, ale neméně zajímavém záporákovi. Konkrétně o Wilsonu Fiskovi alias Kingpinovi, který zatápěl Daredevilovi.

Šlo o výtečného padoucha a spousta lidí tak věří a doufá, že ho budeme vídat dál. A nejen na obrazovkách, někteří fandové by byli rádi, kdyby se Kingpin objevil i v komiksových filmech od Marvelu.

To ale podle představitele Kingpina Vincenta D'Onofria není zrovna pravděpodobné:

"Rád bych, kdyby se to změnilo i na filmy, ale myslím, že bylo jasně řečeno, že k tomu nedojde. Nebo ne v blízké budoucnosti. Myslím, že to Kevin Feige (prezident Marvel Studios, pozn. redakce) vysvětlil a dává to smysl, řekl, že filmové universum je přecpané. Už takhle je to těžké a pokud budou pokračovat v přivádění nových velkých postav, nebude to fungovat. Snaží se přijít na to, jak to více individualizovat a současně docílit toho, aby Avengers pokračovali. Dává smysl nekombinovat to s televizí, je tam prostě příliš postav."

Na tom něco je. Je pravda, že pro některé je už teď dost obtížné orientovat se v hromadě postav, které se pohybují ve filmovém universu od Marvelu. A přidávat další možná může znít lákavě, ale také by to mohlo způsobit slušný chaos. Ale třeba uzraje vhodná doba na to, aby se na plátnech objevil i Kingpin.



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat