Black Adam: Svalovec Rock dostává vlastní komiksovku

Dalo se to čekat.

Už je to relativně dlouho, co bylo oznámeno, že vznikne komiksový film Shazam!, v němž si roli záporáka (i když pochybuji, že to měl být přímo záporák, hádám, že by se z něj vyklubal spíše antihrdina) měl zahrát Dwayne "Rock" Johnson.

Aktuálně ale došlo ke změně a podle všeho se Black Adam nakonec ve filmu Shazam! neobjeví (byť to tvůrci úplně nezavrhli, ústředním padouchem ale určitě nebude), ale místo toho dostane vlastní sólovku.

Není to až takový šok. V roce 2008, kdy začala jednání s Rockem o roli Black Adama, byl sice herec slavný, ale nepatřil k největším jménům v branži. Teď ano, takže je od DC pochopitelným krokem, že chce jeho popularity využít.

Shazam! stejně zatím nemá režiséra, ani představitele hlavní role, takže je pro tvůrce lepší zaměřit se na Black Adama, u kterého je úspěch skoro jistý s ohledem na to, že ho ztvární Dwayne Johnson.

To je ale také jediná známá informace, kterou o filmu máme. Datum začátku natáčení, režisér, scenárista a další podrobnosti aktuálně nejsou k dispozici s ohledem na to, že přípravy jsou zatím na počátku.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat