American Horror Story: Co šéf stanice FX prozradil o dalších řadách brutální podívané?

Co jsme se dozvěděli?

American Horror Story má aktuálně schváleno devět řad. Ano, devět. Není zrovna běžné, že televizní projekt dostane zelenou na tři roky dopředu, ale v případě American Horror Story to není až tak překvapivé, seriál generuje velmi sympatická čísla sledovanosti.

Pokud ale jde o informace o následujících sériích, tvůrci jsou hodně skoupí na slovo. I když minimálně v případě sedmé série už mají samozřejmě promyšlené, o co půjde. To prozradil jeden ze šéfů stanice FX John Landgraf:

"Přesně víme, o čem bude další řada, tedy sedmá, ale nevíme o čem budou osmá a devátá. Prodlužujeme seriál na základě důvěry a ochoty, ale také Ryan přislíbil, že bude pokračovat v natáčení seriálu a bude v něm zapojen stejně intenzivně jako v minulosti... bude navrhovat a budovat seriál od základu. Upřímně vám nemůžu říct, o čem budou 8. a 9. řada, ale můžu vám prozradit, že jsem opravdu nadšený ze sedmé řady a jsem si naprosto jistý, že 8. a 9. řada budou stejně originální a zajímavé."

A zase jsme se nic nedozvěděli. Ovšem spekuluje se o tom, že osmá nebo devátá řada bude crossoverem mezi sériemi Murder House a Coven.

Crossover Ryan Murphy slíbil už v minulosti, ale také naznačil, že to nebude následující řada. Budeme si tak muset počkat ještě nějaký ten pátek. Ale možná to není úplně špatná věc, protože zrovna série Coven byla jednou z těch slabších.

O čem by podle vás mohla být sedmá řada?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat