Živí mrtví: Sledovanost letošního posledního dílu tvůrcům radost neudělá

 Kolik lidí se dívalo na "malé finále"?

Sledovanost první poloviny sedmé řady The Walking Dead tvůrcům radost rozhodně neudělá. Počet diváků totiž průběžně klesá. Stanice AMC tak určitě napjatě očekávala, jaké budou výsledky letošního malého finále (recenze). A důvod k oslavám nemají.

Danou epizodu si pustilo 10,58 milionů lidí z nichž bylo 6,53 milionů ve věku 18-49 let, což je pro inzerenty nejdůležitější skupina.

To jsou sice čísla, která by v případě spousty jiných seriálů platila za velký úspěch, ale Živí mrtví jsou v posledních letech zvyklí na úplně jiné výsledky.

Ve srovnání s malým finále šesté řady došlo k poklesu v případě lidí ve věku 18-49 let o 27 % a pokud jde o první díl sedmé řady, tak dokonce mluvíme o úbytku ve výši 40 %.

Jestliže jde o konkrétní čísla, tak premiéru sedmé série sledovalo 17,03 milionů lidí, zatímco aktuální díl jen 10,58 milionů diváků. A pokles o cca 6,5 milionů lidí je už něco, co by mělo tvůrce dost znepokojovat.

AMC by mělo v případě zbývajících epizod sedmé řady pořádně šlápnout na plyn, protože se sledovanost zatím pohybuje na úrovni třetí řady a to není zrovna dobrá zpráva.

Divíte se tomu nebo chápete, proč seriálu ubývají diváci?

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat