Živí mrtví: Jeden z herců má nápad, jak by měl seriál skončit. A není vůbec špatný

Jaký by měl být závěr The Walking Dead podle Michaela Rookera?

Dá se předpokládat, že Živí mrtví s námi ještě nějaký ten pátek budou (patří k nejsledovanějším seriálům tohoto roku), ale současně je na místě se připravit na to, že jednou musí zombie podívaná skončit. Ale otázkou je jak. Není vůbec snadné natočit závěr, který by uspokojil alespoň většinu diváků. S nápadem teď přišel Michael Rooker, představitel Merlea Dixona a není to vůbec špatné:

SOUVISEJÍCÍ: NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ SERIÁLY ROKU 2016

"Nekonečná železniční trať vedoucí do západu slunce. Kamera natáčí zezadu jedinou osobu, která kráčí po kolejišti do zapadajícího slunce. Voiceover. Uvědomíte si, že oním člověkem je Carl... dospělý muž. Nikdo jiný s ním není, pouze on. A je to on, kdo promlouvá a vy si uvědomíte, že všechny řady, které jste viděli, jsou odhalením jeho minulosti. Všichni v seriálu jsou mrtví. Je jediným přeživším a je sám a kráčí do západu slunce. A to je konec seriálu."

Možná to není úplně nejepičtější zakončení seriálu, ale dovolím si tvrdit, že by šlo o závěr, který by spoustu lidí potěšil nebo alespoň nenaštval. Pokud jde o mně, já bych byl spokojený. Těžko ale říct, zda se něčeho podobného dočkáme. Proslýchá se totiž, že představitel Carla Chandler Riggs by mohl seriál opustit, protože chce vystudovat vysokou (celý článek).

Jaký konec byste si pro The Walking Dead představovali vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat