Vikings: Proč umřela jedna z nejlepších postav ze seriálu?

Odpověděl tvůrce. POZOR, SPOILERY!!!

Stalo se to, čeho se už delší dobu mnozí obávali. Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel) zemřel. Hlavní postava seriálu Vikings skončila v jámě plné hadů, kde vydechla naposledy. 

Byl to moment, který zasáhl spoustu diváků a není divu, Ragnar byl jedním z pilířů tohoto výtečného historického seriálu. Rozhodnutí zabít ho, tak mnohé zaskočilo a některé dokonce naštvalo. Tvůrce seriálu Michael Hirst, ale přišel s vysvětlením, proč k tomu došlo:

"Je to sága Ragnara a jeho synů, nechtěl jsem publiku naznačit, že smrt Ragnara je pro ságu obrovským zlomem, je to jen část jejího břemene. Tedy, Ragnarovi synové budou v sáze pokračovat. Není to konec Ragnara Lothbroka, Ragnar žije díky své slávě. Žije, protože byl nejznámějším vikingem dané doby. A samozřejmě žije i díky svým synům. Nikdy jsem nechtěl ukončit tento příběh ve chvíli, kdy Ragnar fyzicky zemře. Natočili jsme zhruba 25 hodin po Ragnarově smrti a ještě toho máme hodně před sebou. Přivítali jsme jeho syny, ale Ragnar neodešel, protože Ragnar je stále inspirací."

V seriálu je dostatek dalších zajímavých postav, díky kterým budou Vikings i dál zábavní, ale přiznám se, že mi Ragnar bude velmi chybět. Je tedy vůbec nějaká šance na to, že by se mohl znovu objevit? Tedy, ve své fyzické formě, ne jen v podobě zmínek? Na to odpověděl Travis:

"Ne, ne, nevrátím se. To by svým způsobem nedávalo smysl. Má postava je ateistou, takže se nezjevím jako nějaký duch, náboženský duchovní obraz nebo něco takového."

Herce tak v seriálu už zřejmě neuvidíme. A jeho charisma bude bezpochyby postrádat spousta lidí.

Věříte, že Vikings budou fungovat i bez něj?

Zdroj: THR

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat