Tvůrce sitcomu Plný dům koupil seriálový dům. "Vyplázl" za něj neuvěřitelnou sumu

Kolik?

Jestli jste sledovali sitcom Plný dům, určitě znáte i dům, ve kterém bydlí hlavní hrdinové. Tedy, ono se ve skutečnosti v dané budově netočí, herci se pohybují ve studiu, ale i tak je daný dům kultovní a každodenně se před ním prohání hromada fanoušků (a často prý na plné "koule" pouštějí znělku seriálu).

Není tak divu, že majitelé nejdříve chtěli dům prodat, pak ho nabízeli k pronájmu, ale očividně znovu změnili názor, protože má stavba nového majitele. Překvapením ale je, že je jím tvůrce Plného domu Jeff Franklin.

Ten o tom, že ho koupí, před nějakou dobou zavtipkoval, ale z legrace se stala realita a Jeff je novým vlastníkem nemovitosti, kterou najdete v San Franciscu.

A nebyla zrovna za hubičku, vyšla na 4,15 milionů dolarů (zhruba 104 miliony korun). Ovšem, Franklin si to může dovolit, spin-off k Plnému domu Fuller House je velkým hitem a pracuje se na další řadě, takže je jasné, že se Jeff rozhodně nemá špatně.

Navíc plánuje dům využít i pro účely natáčení:

"Rádi využijeme faktu, že nyní vlastním tento dům a mohli bychom se tam vydat a natočit nějaký nový materiál a možná přivést obsazení a natočit to s nimi."

Ještě předtím ale projde dům půlroční rekonstrukcí, kdy jedním z prvních kroků bylo to, že Jeff nechal natřít dveře červenou barvou, tak aby vypadaly jako v seriálu.

Zdroj: EW

Fotka zveřejněná uživatelem Jeff Franklin (@fullerhouseguy),
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat