Třetí film Gremlins bude ve stylu Star Wars: Síla se probouzí

 Co o pokračování prozradil jeden z herců?

Oba síly série Gremlins považuji za jedny z nejzábavnějších "hororových" komedií a tím pádem bych asi nenadával, kdyby se objevilo pokračování. Ale příliš jsem v to nedoufal, protože finanční výsledky druhého dílu nebyly úplně oslnivé (rozpočet 50 milionů dolarů, tržby 41,5 milionů dolarů).

Přesto se ale o novém filmu mluví už roky. Ale k jeho realizaci zatím nedošlo. Proč? Na to odpovídal herec Zach Galligan, který v prvních dvou filmech ztvárnil Billyho:

"Myslím, že se dá říct, že to, co se děje s Gremlins 3 je to samé, co stalo s Gremlins 2. Jsou to ti samí lidé, kteří mají tendenci pracovat stejným způsobem. Byl tu velký časový rozestup, ale jsou to Warner Bros., Spielberg a Chris Colombus. Chris Colombus neměl nic společného s Gremlins 2 - protože podle jeho názoru to nevnímal jako sérii filmů. Věřím, že toho trochu lituje, ale nahlížel na to jako "jeden a tím to hasne" a myslím, že se o Gremlins 2 a to, jakým směrem se vydaly postavy, nezajímal, ale poté chtěl znovu převzít kontrolu. Vše, co říkám je to, co veřejně prohlásil. Nikdy tu nebude remake, nikdy tu nebude reboot, bude to pouze pokračování. Tak trochu provokativně prohlásil, že tu budou nějaké NOVÉ postavy a nějaké PŮVODNÍ postavy - myslím, že to bude pokračování ve stylu Síla se probouzí - Jedna věc, kterou víme jistě, je to, že máme scenáristu."

Jeho jméno ale zatím není známo. Stejně tak, kdy bychom se měli třetích Gremlins dočkat. Vypadá to ale, že Chris Colombus, scenárista prvního dílu, má zájem se vrátit v případě pokračování. I když je otázkou, zda chce film napsat nebo režírovat. Spíše se zdá, že to druhé.

Stáli byste o třetí Gremlins?





Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat