Stihla Carrie Fisher dotočit všechny scény pro osmou epizodu Star Wars? A v jakém seriálu se jí ještě dočkáme?

Herečka už sice není s námi, ale ještě se úplně neloučí.

V úterý jsme se dozvěděli, že bohužel zemřela představitelka princezny Leiy Carrie Fisher. To kromě smutku vyvolalo i otázky, především pak tu, jak to ovlivní budoucí filmy Star Wars.

SOUVISEJÍCÍ: JAK REAGUJÍ KOLEGOVÉ NA SMRT CARRIE FISHER?

Potvrzeno bylo, že stihla natočit všechny záběry pro osmou epizodu, ale pokud jde o devátou, tak zatím není jasné, jak tvůrci její odchod vyřeší. Někdo volá po tom, aby ji nahradila vizuálně podobná herečka (často padá jméno zpěvačky/herečky Stevie Nicks), jiní by raději, aby postava Leiy odešla s její představitelkou.

Asi tou nejhorší možností je použití počítačových triků. To se dá zvládnout, pokud jde o krátké cameo (viz Rogue One), ale neumím si představit, jak by to fungovalo, pokud by Leia na plátně trávila více času.

Nezbývá než doufat, že tvůrci udělají správné rozhodnutí.

Ale Carrie se dočkáme dříve než v osmém dílu Hvězdných válek, tedy jejího hlasu. Herečka stihla před svou smrtí namluvit dvě epizody animovaného seriálu Griffinovi/Family Guy.

Carrie jsme zatím mohli slyšet ve dvaceti epizodách tohoto seriálu (jako postavu jménem Angela) a přibudou k nim další dva díly.

Tvůrce seriálu Seth MacFarlane o herečce prohlásil:

"Carrie Fisher byla chytrá, zábavná, talentovaná, překvapivá a vždy byla legrace být poblíž ní. Seriálu Family Guy bude nesmírně chybět."

A chybět bude i milionům fanoušků po celém světě.


Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat