Star Wars: Rogue One: Nejbrutálnější a nejdrsnější Hvězdné války všech dob, hlásají recenzenti o novém filmu

Vypadá to na naprostou pecku.

Pokud jste jako já byli trochu zklamaní sedmou epizodou hlavní filmové série Star Wars (asi nejsem jediný, kdo měl pocit, že sleduje reboot čtvrté epizody a ne pokračování), určitě doufáte, že by vám chuť mohl spravit "odbočkový" film Star Wars: Rogue One.

Ovšem, ve spojení s touto podívanou se vyrojily určité obavy, protože došlo k dotáčkám a to většinou neznačí nic moc dobrého. Jak to tedy nakonec dopadlo? První vybraní novináři dostali šanci se vydat do daleké předaleké galaxie a tady jsou jejich reakce:

"Jednoduše nejbrutálnější a nejdrsnější Star Wars, které jste kdy viděli a je to díky tomu lepší. Je to pro děti, které vyrostly na SW." - Conner Schwerdtfeger (CinemaBlend)

"ROGUE ONE si mě získalo od začátku do úplného konce. Neuvěřitelná akce spolu se scénářem, který budou fanoušci milovat. Udělá to lidi šťastnými." - Steven Weintraub (Collider)

"Jsem nesmírně šťastný, že můžu říct, že Rogue One je ohromné. Skvělý mix klasiky a úplně nových prvků a je to celou dobu zábavné a vzrušující. Těšte se!" - Eric Eisenberg (CinemaBlend)

"Fandové Star Wars budou z Rogue One velmi šťastní. Je to zábavné, nabité akcí a není to vykastrované kvůli přetáčkám. Donnie Yen a K2so vyčnívají." - Peter Sciretta (Slashfilm)

"Rogue One je FANTASTICKÉ. Neuvěřitelná akce, planetární i mezihvězdná a vypadá skvostně. A to nejdůležitější, má to nádech Hvězdných válek. Gareth Edwards skvěle zvládl tón a nádech Hvězdných válek. Je to temné, je to drsné a opravdu to funguje." - Terri Schwartz (IGN)

"Do háje, já miluji Rogue One. Bude trvat několik dnů, než mi zmizí úsměv z obličeje. Tolik překvapení a tolik zábavy. Těšte se." - Germain Lussier (io9)

"Felicity Jones je skvělá jako akční hrdinka,  kterou bych následoval do vesmírné bitvy každý den a to ve filmu, který je plný skvělých hrdinských zvratů." - Jen Yamato (The Daily Beast)

Hurá, hurá, očividně se máme na co těšit. A už ani nemusíme dlouho čekat, česká premiéra se odehraje 15. prosince tohoto roku.

Zajdete do kina?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat