Sex ve městě 3: Třetí film zřejmě bude, všechny čtyři herečky jsou na palubě

Čeká nás další mluvení o sexu.

Seriál Sex ve městě stanice HBO byl zasloužený hit. Byla to zábavná trošku (dost) pikantní podívaná hlavně (ale nejen) pro ženy.

Co se týče filmové podoby, která se objevila v roce 2008, tak ta sice vydělala (rozpočet byl 65 milionů dolarů, tržby více než 415 milionů dolarů), ale recenze ji označovaly spíše za průměr.

To ale bylo pořád dobré ve srovnání s tím, jak dopadlo pokračování, které dorazilo do kin o dva roky později. I to sice byla finančním úspěchem (i když ne tak velkým jako první díl), když vydělalo 294,6 milionů dolarů při rozpočtu 95 milionů, ale kvalita byla velmi sporná.

Jenže ve filmovém světě obvykle rozhodují peníze, takže se dost často mluvilo o třetím dílu. Ovšem, vznikly určité komplikace, především kvůli představitelce Carrie Sarah Jessice Parker, která údajně nebyla nadšená z toho, že ústřední dámy byly načrtnuty ve více "dospělém" stylu.

Nakonec ale zřejmě došlo k dohodě, protože podle několika zdrojů jsou všechny představitelky hlavních rolí se scénářem třetího filmu spokojeny a podepsaly smlouvu.

Nicméně, potvrzení zatím nepřišlo ani od jedné z hereček, případně filmového studia,

Měl by vzniknout třetí film?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat