Kdy se začne natáčet sólovka Batmana? A co si jeho představitel myslí o předchozích filmech?

Je už naplánována první klapka filmu o Temném rytíři?

Když bylo oznámeno, že se role Batmana v Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) ujme Ben Affleck, spousta lidí prskala jako vzteklá kočka. Ale nakonec se ukázalo, že tenhle herec rozhodně nebyl špatnou volbou.

A jak už víme, uvidíme ho v obleku Netopýřího muže ve filmech Justice League, které mají naplánovanou premiéru na 17. listopadu 2017 a 19. června 2019. Ovšem, mluvilo se také o tom, že vznikne sólový film Batmana. 

Kdy by se měl začít natáčet? Podle Afflecka už na jaře příštího roku:

"Jsme na správné cestě a všechno do sebe zapadá. Stále dokončujeme scénář. Jsem opravdu nadšen."

A jaký je vůbec Benův názor na ostatní filmy s Batmanem?

"Respektuji všechny tyto filmy. Christopher Nolan odvedl neuvěřitelnou práci, Christian Bale odvedl neuvěřitelnou práci, Tim Burton odvedl neuvěřitelnou práci. V určité chvíli se musíte dívat kupředu a uvěřit ve vlastní vizi a neohlížet se neustále přes rameno. Jdu do natáčení tohoto filmu s velkým množstvím respektu k lidem, kteří to dělali přede mnou."

Vcelku nepřekvapivě nepadlo ani slovo o Batmanech, které režíroval Joel Schumacher. Řekněme si to na rovinu, nejsou to zrovna klenoty kinematografie.

Jak možná víte, Affleck se nejen ujme hlavní role, ale také se postará o režii, což je dobrá zpráva, asi nebudete protestovat, když prohlásím, že je ještě lepší režisér než herec. 

V sólovce Batmana uvidíme Deathstrokea, kterého ztvární svalovec Joe Manganiello a aktuálně se počítá s jednoduchým názvem The Batman. Zájem o účast ve filmu projevil i Jared Leto, který si v Suicide Squad (2016) zahrál Jokera. Datum premiéry zatím oznámeno nebylo.

Zdroj: Variety

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat