Justice League: Jak si budou rozumět Superman a Batman v chystané týmovce?

Budou z nich nejlepší kámoši?

Ve filmu Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti šel nejdříve Batman (Ben Affleck) Supermanovi (Henry Cavill) po krku, ale následně museli spojit síly.

SOUVISEJÍCÍ: KOMPLETNÍ OBSAZENÍ FILMU JUSTICE LEAGUE

Nedá se ale očekávat, že v chystané několikadílné týmovce Justice League budou z téhle dvojky super kámoši. kteří spolu budou balit holky? Jak na tom dva nejznámější hrdinové od DC Comics budou? To naznačil sám představitel Muže z oceli Henry Cavill:

"V podstatě je mezi nimi spor o to, kdo je vůdcem týmu." 

Je někdo překvapen? Něco podobného se dalo čekat. Oba dva jsou výrazné osobnosti a bylo v podstatě jasné, že se budou přetahovat o to, kdo bude stát v čele Justice League.

Oba mají samozřejmě své kvality. Batman je takticky zaměřený a má bohaté zkušenosti s bojem proti zločinu. Na druhou stranu, není to úplně velký sympaťák a někdy se s ním těžko vychází.

Superman je mnohem přístupnější a přátelštější a je to takový ten typ, ze kterého dívky učurávají, takže by byl vhodnou tváří Justice League. Ovšem, někdy až příliš lpí na morálních pravidlech, což občas nadělá víc škody než užitku.

A jen tak mezi námi, pánové nejsou jedinými členy týmu. Mezi ty patří další hodně mocní hrdinové, takže být Batmanem a Supermanem, tak bych si ještě zálusk na vůdcovskou roli nedělal.

První díl Justice League bude mít premiéru 16. listopadu příštího roku.

Kdo by se vám líbil v čele týmu?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat