Hra o trůny: Objeví se zápasník Conor McGregor v další řadě?

 Je to drb nebo je na tom něco pravdy?

Když jsem se doslechl, že by si mohla aktuálně jedna z největších hvězd ultimátního zápasu Conor McGregor zahrát v Game of Thrones, řekl jsem si, že to bude jen nějaký drb nebo zbožné přání jeho fandů. Ale jak to tak vypadá, možná na tom něco pravdy bude.

Podle všeho sportovce kontaktoval režisér Hry o trůny s nabídnou zahrát si v seriálu a Conor souhlasil.

Režisér Matt Shakman je prý velký fanda ultimátních zápasů a není tak divu, že ho napadlo oslovit právě McGregora, který je modlou milovníků bojových sportů. Ať už díky svým úspěchům v ringu nebo hodně svérázné osobnosti.

Samozřejmě, že zatím není jasné, koho by si Conor mohl zahrát. Dokonce se ani neví, jestli se objeví v sedmé nebo osmé sérii. I když pravděpodobnější je, že v sedmé, protože v případě osmé zatím není jasné, kdo bude jednotlivé díly režírovat, takže by Shakman asi těžko mohl nabídnout McGregorovi roli ve finální sérii, když neví, jestli se na ní bude podílet.

Mimochodem, Conor byl před nějakou dobou viděn, jak trénuje s hercem jménem Hafþór Júlíus Björnsson, který v seriálu ztvárňuje obávanou "Horu".

To samozřejmě neznamená, že McGregor ztvární postavu, která má s Horou něco společného, ale rozhodně je to zajímavé.

Je na místě zmínit, že HBO zatím účast Conora nepotvrdilo, zpráva se ale vynořuje z více a více zdrojů a některé jsou docela důvěryhodné.

Jste fandové McGregora nebo vám jeho vystupování vadí?

Zdroj: Metro.co.uk, Lowkickmma (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat