Hra o trůny: Jak to podle šéfa HBO vypadá s novým seriálem ze Západozemí

Připravuje se nebo ne?

Do konce Game of Thrones zbývají už jen dvě řady a HBO má sice v nabídce další hitovky (například výtečný Westworld), ale samozřejmě přemýšlí i tom, zda by nebylo možné se v Západozemí ještě zdržet. Na přetřes tak přišel spin-off.

Zatímco tvůrce knižní předlohy George R.R. Martin je pro, tvůrci seriálu Hra o trůnu David Benioff a Dan Weiss prohlásili, že se na případném novém seriálu s největší pravděpodobností podílet nebudou.

A co na možnost vzniku nové série říká šéf HBO Richard Plepler?

"Určitě Caseymu (Casey Bloys, šéf programového oddělení, pozn. redakce) a mně neuniklo, že je tu možnost rozšíření této značky, které by bylo vzrušující. Určitě to neuniklo ani producentům. V současné chvíli se soustředíme, abychom dokončili současnou sérii a to s energií a nadšením, které všichni očekávají. To nyní uděláme, zatímco se současně budeme věnovat jiným možnostem, které jsou ale v naprosto počátečních fázích vývoje."

Jinak řečeno, spin-off je myšlenkou, kterou se HBO zabývá, ovšem zatím je to vše, co hodlá dělat. Ale upřímně řečeno bych byl hodně překvapený, kdyby nový seriál nevznikl. Martinovy knihy nabízejí dostatek materiálu a jde o tak populární značku, že by stanice musela být šílená, kdyby se z ní nepokusila ještě něco vytěžit.

Myslíte, že spin-off vznikne?

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat