Gilmorova děvčata: Dočkáme se v dalších dílech caparta?


 Co na to tvůrkyně seriálu? POZOR, SPOILERY!!!

Je to jen pár dnů, co Netflix uvolnil čtyři nové epizody Gilmore Girls, ale už teď je jasné, že úspěch měly, podíval se na ně slušný počet diváků (celý článek).

Přesto ale není jasné, zda se v blízké budoucnosti dočkáme dalších dílů. To ale lidem nebrání v tom, aby spekulovali, co by se v nich mohlo odehrát. A pokud jste už zhlédli nové epizody, tak vás asi nepřekvapí, že spoustu diváků zajímá, jestli v Gilmorkách uvidíme novorozeně. Na to odpovídala tvůrkyně seriálu Amy Sherman-Palladino:

"Není na světě nic obtížnějšího než být rodičem. A pokud na to nejste vybaveni mentálně, finančně, emocionální, abyste se jím stali, nemůžete to udělat, protože následky jsou neuvěřitelné. Otázka potratu je podivná, protože ji svět vnímá dost podrážděně, speciálně svět, ve kterém teď žijeme. Ale myslím si, že někdo tak chytrý jako Rory udělá krok zpět a podívá se na to ze všech možných úhlů a potom se rozhodne, protože je velmi důležité neudělat špatné rozhodnutí, pokud jde o děti."

Zdá se, že pokud vznikne nová série, není úplně jasné, jak to s dítětem bude. Zda si ho Rory (Alexis Bledel) nechá nebo, jestli zvolí jinou cestu. Ale to se možná nedozvíme, protože zatím Netflix nevydal oficiální prohlášení, zda má v plánu v Gilmorkách pokračovat.

Stáli byste o nové díly?

Zdroj: BuzzFeed

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat