Crossover Arrowa, Flashe, Legends of Tomorrow a Supergirl zabodoval. A to hodně

 To byl od The CW chytrý krok.

Když The CW plánovalo obří crossover čtyř svých komiksových seriálů, samozřejmě to dělalo proto, aby potěšilo fanoušky, ale také bezesporu chtělo "nakopnout" sledovanost. Povedlo se to?

Stručná odpověď je ano. Trošku delší odpověď je, že se The CW dočkalo nejúspěšnějšího týdne za posledních šest let.

Ve srovnání se stejným týdnem v minulém roce došlo k nárůstu sledovanosti o 20 %, což je samozřejmě výrazný skok.

V pondělí jsme se dočkali Supergirl, kterou si pustilo 3,5 milionů lidí. Šlo o zatím nejsledovanější epizodu druhé řady tohoto seriálu a také nejúspěšnější pondělí stanice The CW za osm let.

Následoval The Flash, který se chlubí 4,15 miliony diváků. Jednalo se o nejsledovanější díl za nějaké dva roky.

Pokud jde o Arrowa, toho zhlédlo 3,55 milionů lidí. V cílové skupině diváků 18 - 49 let došlo k nárůstu o 86 % ve srovnání s předchozím dílem.

A nakonec tu máme Legends of Tomorrow, kteří uzavřeli crossover s 3,39 miliony diváků, což je zatím největší úspěch v historii seriálu pokud se bavíme o cílové skupině 18 - 34 let.

Je tak jasné, že to nebylo naposledy, co jsme se crossoveru dočkali. Líbil se vám?

Zdroj: Deadline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Jedna věc je, jaká je sledovanost, druhá ta, jakou odezvu crossover má... A nic proti, ale crossover nebyl přijat moc kladně. Chabý děj, který v prvním díle vůbec nebyl, v dalších dvou se nehnul z místa a vyřešeno až moc jednoduše v posledním.. Na tom by měl CW zapracovat. Byla by tu spousta jiných, lepších námětů na crossover, než tenhle pokus. Udělali chybu předevšim v tom, že do událostí zatáhli úplně něco nového, co se zatim neobjevilo a zase to rychle odpálkovali pryč. Zbytečná část. Minulé crossovery měli aspoň nějakou logiku vzhledem k dějům

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že v Supergirl bylo crossoverového materiálu minimum.

      Vymazat