Arrow: Co prozradil představitel Green Arrowa o flasbacích v následujících dílech?

Co od nich čekat?

Pátá řada Arrowa je poslední, ve které budeme pravidelně vídat flashbacky z Oliverovy (Stephen Amell) minulosti. Je pravděpodobné, že záblesky z let minulých (nejen hlavní postavy) budou i nadále součástí seriálu, ale už ne tak výraznou.

Ovšem aktuální série není zdaleka u konce, takže si flashbacků budeme ještě chvíli užívat. I když možná budou trošku jiné, než čekáme. Stephen Amell totiž prohlásil následující:

"Ano, to záleží na flashbacích. Na ostrově... možná na několika jiných místech, ale nemůžu vám říct kde a kdy. Můžou a nemusejí být zasazeny do čtyři roky vzdálené minulosti. Mohou být o něco čerstvější."

To je poněkud nicneříkající vyjádření, ale herec potvrdil, že se ve flashbacích podíváme i jinam, než do Ruska:

"Ano a ano. Určitě ano... Zažili jsme v Rusku spoustu legrace. Byla to jedna z mých nejoblíbenějších řad, pokud jde o flashbacky, být v Bratvě. Bylo to něco, na co jsme dlouho čekali, až to odvyprávíme a myslím, že to bylo velmi podmanivé a odlišné. Nejsme na ostrově. Víme, že to v určité chvíli sladíme s pilotní epizodou, takže vám určitě můžu prozradit, že se vrátíme na ostrov. Nemůžu vám říct na jak dlouho, ale určitě se tam v určitém bodě vrátíme."

To se asi dalo čekat, že v poslední řadě, ve které budou Oliverovy flashbacky hrát ústřední roli, zavítáme zpět na místo, kde to vše začalo. Otázkou je, co nám dané scény nabídnou. Seriál se na obrazovky vrátí 25. ledna příštího roku.

Flashbacky, které postavy byste v seriálu rádi viděli?

Zdroj: Syfy Wire
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat