Živí mrtví: Vrací se postavy, které jsme nějakou chvíli neviděli

Které?

Sedmá řada Živých mrtvých se nám pomalu rozjíždí, ale v dosud odvysílaných epizodách jsme neviděli hned několik postav. 

Není to překvapení, v The Walking Dead je docela slušné množství hrdinů a tak je naprosto běžné, že někteří z nich se objeví jen jednou za čas. 

Mezi ně patří i Jesus (Tom Payne). Ten byl chvíli mimo hlavní dění, ale brzy se vrátí. Konkrétně v páté epizodě aktuální série. To je jasné z popisu daného dílu:

 "Carl a Enid (Katelyn Nacos) se vydají do Hilltopu, zatímco Jesus musí bránit komunitu před útokem, který vede jeden za Saviors a to Simon."

Upřímně řečeno si nejsem jistý, který ze Saviors je Simon, ale asi se dá čekat, že to nebude zrovna nejsympatičtější bytost na světě. 

A hned v následující zatím nepojmenované části se dočkáme dalšího návratu:

"Tara (Alanna Masterson) a Heath (Corey Hawkins) se dostanou do velkých problémů. Je představena nová tajemná skupina."

Těžko říct, o kom je řeč, já už se v oněch skupinách ztrácím, protože je jich docela dost. Je tu možnost, že by to mohli být Whisperers, protože se mluví o tom, že je v sedmé řadě uvidíme. Ale já o tom pochybuji, protože by to nebyl od tvůrců příliš moudrý krok přivést na scénu Whisperers tak brzy poté, co jsme začali zjišťovat více podrobností o Saviors. 

O návrat které postavy, byste stáli vy?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Simona hraje Steven Ogg (Trevor z GTA 5). Viděli jsme ho už v posledním díle šesté série a prvním díle sedmé série. Je pravou rukou Negana a tedy druhým nejdůležitějším Zachráncem.

    OdpovědětVymazat