Teorie velkého třesku: Sheldon dostane vlastní seriál

I když trošku jiný, než byste čekali.

The Big Bang Theory patří k nejúspěšnějším (nejen komediálním) seriálům současnosti a rozhodně neztrácí na popularitě. A to i přes fakt, že aktuálně běží už desátá řada. Ale sledovanost není jediným faktorem, který rozhoduje o budoucnosti seriálu. Samozřejmě záleží i na tom, zda mají tvůrci a herci zájem nadále pokračovat.

Klidně se tak může stát, že se nepodaří dohodnout podmínky nových smluv s hlavními hvězdami a seriál skončí dříve, než by si stanice CBS přála.

Televize má ale očividně plán B, začalo se totiž proslýchat, že připravuje seriál, který bude mapovat mládí nejpopulárnější postavy z The Big Bang Theory Sheldona Coopera (Jim Parsons).

Pravděpodobně se vydáme do doby, kdy byl teenager a seriál by měl být jakousi variací na jiný oblíbený sitcom Malcolm v nesnázích.

Na spin-offu by se měli podílet tvůrci Teorie velkého třesku Chuck Lorre a Bill Prady, dohlížet na něj bude Steve Molaro, který pracuje jako showrunner i na Teorii velkého třesku.

Do hlavní role budou samozřejmě tvůrci muset najít nového herce (a nebude to snadný úkol), ale Jim Parsons také přiloží ruku k dílu a to jako výkonný producent.

O datu premiéry zatím nepadlo ani slovo, CBS aktuálně odmítá poskytnout komentář.

Co říkáte, jde o zajímavý nápad nebo to nebude sahat původnímu seriálu ani po kotníky?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat