Star Trek: V novém sci-fi seriálu se objeví hvězda filmu Tygr a drak

Michelle Yeoh se vydá do vesmíru.

Už delší dobru se ví, že stanice CBS chystá nový seriál Star Trek nazvaný Star Trek: Discovery. Ten nabídne skrze své streamovací služby, ale rozhodně ho nevnímá jako druhořadý projekt. O tom svědčí i obsazení asijské megastar Michelle Yeoh.

Zahrát by si měla kapitánku vesmírné lodi Shenzhou jménem Han Bo. Půjde o jednu z hlavních rolí.

Nedávno jsme se bohužel dozvěděli, že na seriál nedohlédne Bryan Fuller, ale jak zástupci CBS prozradili už před nějakou dobou, jeho rukopis bude ze seriálu přesto cítit:

"Jsme extrémně spokojení, pokud jde o kreativní rozhodnutí v případě Star Trek: Discovery a silnými základy, které nám Bryan Fuller pomohl pro seriál vytvořit... Kvůli jiným projektům nebude Bryan schopen dohlédnout na každodenní natáčení Star Treku, ale zůstane výkonným producentem a bude nadále dohlížet na příběhový rámec celé řady. Alex Kurtzman, spolutvůrce a výkonný producent, společně s Fullerovými produkčními partnery a dlouholetými spolupracovníky Gretchen Berg a Aaronem Harbertsem, bude pokračovat v dohlížení na každodenní natáčení společně s existujícím scenáristickým a produkčním týmem. Bryan je brilantním kreativním talentem a oddaným fanouškem Star Treku, který nám nám pomohl načrtnout vzrušující kurz pro seriál. Všichni jsme oddáni tomu, aby byla tahle vize realizována a těšíme se na premiéru Star Trek: Discovery, která se odehraje v květnu 2017."

Premiéra seriálu je tedy naplánována na květen příštího roku, což je později, než se původně plánovalo.

Zdroj: THR




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat