Sons of Anarchy: Zpozdí se prequel k seriálu kvůli Trumpovi?

Cože?

Zákon gangu byl vynikajícím seriálem, který milovali diváci i recenzenti. A po jeho konci tak vyvstala logická otázka, co bude dál. Přece jen, byla by škoda nechat tak lákavé téma u ledu. Později se nepřekvapivě objevila zpráva, že se připravuje spin-off o gangu, který si říká Mayans, ale také prequel, který bude mapovat události před Sons of Anarchy.

Ovšem, duchovní otec Zákonu gangu Kurt Sutter se v reakci na zvolení Donalda Trumpa nechal slyšet:

"Mou pointou je tohle, miluji být škarohlídem. Mým základním nastavením je vždy vztek a agrese. Cítím se mocný, když oslabím věci, které nemám rád. Nebo lépe řečeno, věci, které mě děsí. Ale vím, že hloupá nenávist a navíc strach z tohoto vratkého politického klimatu mě dělá součástí problému.

Takže pro mou vlastní příčetnost a v duchu naděje pro mé děti a obyvatele celého světa slibuji, že budu raději vzhlížet k podobnostem, než-li k odlišnostem. A místo stěžování si na názory a politiky, o kterých si nemyslím, že jsou správné, zkusím raději vložit energii do něčeho produktivního, co podnítí změnu, raději než zesměšňování."

Asi si řeknete, že v jeho vyjádření není nic o tom, že by prequel neměl vzniknout, ale pokud se zaměříme na část o tom, že chce vložit energii do něčeho produktivního, co podnítí změnu, mohlo by to něco naznačit.

Jakkoliv jsou Sons of Anarchy skvělým projektem, tak asi těžko podnítí celospolečenskou změnu. Jinak řečeno, prequel k seriálu asi není něčím, co ovlivní politické klima.

Vyznívá to tak, že Kurt má aktuálně v plánu věnovat se něčemu, co se nebude věnovat motorkářům, ale politické situaci.

Co by to konkrétně mělo být, to těžko říct. Ale fandové Sons of Anarchy zatím nemusejí ronit slzy, stále to vypadá, že spin-off o Mayans vznikne a pokud jde o prequel, tak nikdo neříká, že se na něm dál nebude pracovat, jen to vypadá, že by mohl přijít později, než se doufalo.

Zdroj: Twintloger
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat