Seriálové střípky: Velmi nebezpečné známosti nebudou, Timeless dostává víc dílů a kdy uvidíme seriál 96 hodin?

Zajímavé informace ze seriálových vod.

Začneme špatnou zprávou, seriálové pokračování oblíbeného filmu Velmi nebezpečné známosti (1999), které se chystá už nějakou dobu a měla se v něm objevit i Sarah Michelle Gellar, nakonec nebude. 

Nebo určitě ne na stanici NBC, která ho původně plánovala zaštítit. Seriál odehrávající se 19 let po událostech ve filmu, se měl objevit na obrazovkách v létě 2017, ale NBC se nakonec rozmyslelo a o seriál nemá zájem. 

Důvodem je prý to, že má léto "nacpané". Tvůrci seriálu to ale nevzdávají a poohlížejí se po jiné televizi, která by dala seriálu šanci. A je možné, že se někdo ozve, už jen s ohledem na to, že série vzešla z dílny tvůrce filmu Rogera Kumblea

Dobrou zprávu pak mám pro fandy novinky Timeless, které běží také na stanici NBC. Televize se rozhodla přiobjednat další tři epizody, takže první řada bude mít celkem 16 epizod. Není to až takové překvapení, Timeless si vede relativně slušně, pokud jde o sledovanost. 

A aby toho nebylo málo, tak NBC oznámilo, kdy bude mít premiéru seriálová verze filmů 96 hodin/Taken. Série mapující mládí Bryana Millse (Clive Standen) odstartuje 27. února příštího roku.

Mrzí vás, že neuvidíme Velmi nebezpečné známosti?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat