Komiskové střípky: Proč byla čtvrtá řada Arrowa podle Stephena Amella zklamáním?

A kdy uvidíme ve Flashovi záporáka Savitara?

Spousta lidí se asi shodne na tom, že čtvrtá řada Arrowa nebyla zrovna povedená. Vlastně byla mírně řečeno podprůměrná. A problémy nepopírá ani představitel hlavní role Stephen Amell:

"V každém vztahu je období klidu, kdy přijde prozření a to se mi stalo v případě čtvrté řady. Jsme seriál o boji proti pouličnímu zločinu. Jsme nejlepší, pokud se soustředíme na tyto věci."

Je faktem, že s magickými elementy si tvůrci neporadili opravdu nejlépe. A stejně tak je pravdou, že zaměření se na boj s kriminalitou v ulicích funguje, čehož je důkazem aktuální pátá řada. Prostě a jednoduše seriálu sluší, když se v něm prohánějí záporáci jako Deathstroke (Manu Benett) a ne padouši, kteří provádějí hokuspokus triky.

Když už jsme u těch zloduchů, tak už delší dobu víme, že v seriálu The Flash se má objevit Savitar. Ale zatím po něm nebylo ani vidu, ani slechu. Kdy se ho dalšího rychlíka, který v komiksu umí krást rychlost, dočkáme? Na to zná odpověď duchovní otec seriálu Greg Berlanti:

"Lidé ho uvidí před crossoverem. Objeví se v šesté a sedmé epizodě."

A pokud jde o zmíněný crossover, tak v něm bude také odhalena jedna zajímavá věc:

"Zjistíte, kdo je Alchemy."

Savitara tak uvidíme už příští týden a identitu Alchemyho zjistíme také brzy, crossover začíná 25. listopadu.

SOUVISEJÍCÍ: UKÁZKA Z CHYSTANÉHO MEGACROSSOVERU SERIÁLU THE FLASH, ARROW, LEGENDS OF TOMORROW A SUPERGIRL

Nakonec se ještě pobavíme o novém komiksovém seriálu Cloak and Dagger, který chystá stanice Freeform na rok 2017. Respektive chystala, protože se aktuálně objevila zpráva, že premiéra nebude dříve než v zimě 2018.

Důvod je prostý, ale vyvolává trochu nervozity, tvůrce seriálu Joe Pokaski (Hrdinové) přepisuje scénáře.

Jestliže nevíte, o čem komiksy Cloak and Dagger jsou, tak se věnují dvojici jménem Tyrone Johnson a Tandy Bowen, kdy první zmíněný přijal přezdívku Cloak a Tandy pak Dagger. Cloak má spojení s temnou dimenzí a zvládá teleportaci, Dagger dokáže vytvářet světelné dýky, které umějí zranit, ale také léčit a kromě toho je Dagger schopna vyléčit závislost.

Jde o hodně rozdílnou dvojici, která ale spojila síly, protože Cloak cítí neustálý hlad. Ten zasytí lidské emoce, ale také světlo, které vyzařuje Dagger.


Zdroj: CBR, EW, THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat