Komiksové střípky: Luke Cage je větší hit, než se zdálo. A jak bude představena Talia al Ghul?

Komiksové novinky jsou tu.

Šéfové Marvelu a Netflixu si musejí mnout ruce. Rozhodnutí spojit síly bylo vynikající. Komiksové seriály, které jsou výsledkem jejich společné snahy, jsou milované jak kritiky, tak diváky.

To platí i pro zatím nejnovější podívanou Luke Cage, u které se očekávalo, že zaboduje. To se také stalo, ale výsledky překonaly očekávání.

Jde o nejúspěšnější premiéru tohoto roku, pokud je řeč o seriálech od Netflixu. Jelikož Netflix je streamovací společnost, sledovanost se měří trochu jinak a to tak, že se nemonitoruje jen v den premiéry, ale i v několika následujících týdnech.

Konkrétně ve 32 dnech. V právě v tomto období sledovalo jednu minutu Lukea Cage v průměru 6,34 procent lidí z klíčové skupiny osob ve věku 18 - 49 let.

To je lepší výsledek, než kterým se chlubí například druhá řada Daredevila. Tu zhlédlo 5,94 % lidí z klíčové skupiny.

Luke Cage tak má být na co pyšný.

Legendární záporačka se blíží

Už jsme psali o tom, že se v páté řadě Arrowa dočkáme představení Talie al Ghul, kterou ztvární Lexa Doig.

Zatím ale není jasné, jak bude představena. Něco k tomuto tématu prozradil Stephen Amell:

"O Talii se dozvíme ještě dříve, než ji potkáme - a ona je, myslím, naši branou k tomu, abychom opravdu nakopli příběhovou linku flashbacků."

To je docela překvapení, protože aktuálně se flashbacky týkají ruské mafie jménem Bratva. Pokud jde o Ligu zabijáků, tak ta ve flashbacích zatím neměla výraznou roli (respektive skoro žádnou).

Uvidíme, s čím tvůrci vyrukují.

Zdroj: TVline
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat