Komiksové střípky: Hulk vs Thor, kdo by podle jejich tvůrce vyhrál?

A jak se líbil Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti představiteli generála Zoda?

Pokud se alespoň okrajově zajímáte o komiksy, tak už jste se minimálně jednou museli dostat do diskuse ve stylu "Je silnější ten nebo ten?", "Kdo by vyhrál, pokud by se porvali tihle dva?"...

Rozhovory na podobné téma probíhají velmi často a není výjimečné, že v nich figurují dvě jména a to Thor a Hulk. To není překvapení, nejen, že jeden z nich je extra silný bůh a druhý téměř neporazitelné monstrum, ale kromě toho oba už mnohokrát poměřili síly, ať už v animované, videoherní nebo hrané podobě (a jejich "hašteření" bude pokračovat i v Thor: Ragnarok).

Fandové jednoho nebo druhého se tak neustále přou o to, kdo je mocnější. Hádkám je konec, na pomoc přispěchal spolutvůrce obou postav legendární Stan Lee:

"Řekl bych, že Thor, protože je stejně silný jako Hulk, ale ten je stále smrtelníkem. Thor je jedním ze severských bohů."

A je to, podle duchovního otce Hulka a Thora, by v souboji zvítězil druhý zmíněný. Ale Hulkovi fanoušci nemusejí být příliš smutní, není tak dlouho, co Lee prozradil, že v souboji s nejsilnějším členem Fantastické čtyřky Thingem by měl pro změnu navrch Hulk:

"Vyhrál by Hulk. Thing je rychlejší a chytřejší, takže by pravděpodobně našel cestu, jak to obrátit v remízu nebo jak se zachránit. Nachytal by nebo obelstil Hulka. Ale ve férovém souboji není možné, aby Hulk prohrál. Zvítězil by."

Jak se představiteli Zoda líbil střet Batman a Supermana?

Pokud jde o měření sil, tak nedávno jsme v kinech byli svědky toho, že se proti sobě postavili Batman a Superman. A ne všichni byli z filmu nadšení. Co na něj ale říká představitel generála Zoda z Muže z oceli (2013) Michael Shannon?

"Lidé se mě na to ptají neustále. Dobře, řeknu vám upřímnou pravdu. Zack (Zack Snyder, režisér film, pozn. redakce) mě za to zabije - on mě zabije. Viděl jsem to jednou a usnul jsem... Byl jsem na mezinárodním letu a byl jsem unavený... Neměl jsem se na to dívat v letadle. Ale já už nechodím na filmy! Nemám čas, abych se na cokoliv podíval. Chodíval jsem na filmy neustále, když mi bylo dvacet a nepracoval jsem deset dnů v týdnu."

Zlé jazyky by asi řekly, že herec o moc nepřišel, když usnul. A je pravda, že Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) asi nedopadl tak, jak si někteří představovali. Nebyla to ale ani žádná katastrofa. 

Co si o filmu myslíte vy?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat