Komiksové střípky: Do Iron Fista míří drsná komiksová postava. A čeká na Green Arrowa nová láska?

Tentokrát o ženách.

Než se dočkáme týmovky The Defenders, ještě nás čeká sólovka Iron Fista, která má naplánovanou premiéru na 17. března 2017. A právě v tomto seriálu uvidíme další proslulou komiksovou postavu. Kterou? Bude jí Colleen Wing, která je fandům komiksů s Iron Fistem velmi dobře známá.

Jessica Henwick
V nich je Colleen potomkem samurajské rodiny, takže je velmi zdatná v bojových uměních. Poté, co se přestěhuje do New Yorku, spojí síly s Misty Knight a společně bojují proti zločinu pod jménem Daughters of the Dragon. Často také spolupracují s Iron Fistem a Lukem Cagem.

Colleen uvidíme nejen v Iron Fistovi, ale také v The Defenders. Drsnou postavu ztvární Jessica Henwick (kterou si stejně jako představitele Iron Fista Finna Jonese jistě pamatujete z Game of Thrones). Colleen se aktuálně představila ve videu, které sice trvá jen několik vteřin, ale i to stačí, abychom se dozvěděli, že i její seriálová verze se s tím nebude mazlit.


I v seriálu Arrow je k vidění známá komiksová slečna a to Susan Williams, která je v komiksu příbuznou Green Lanterna. Susan Williams ztvárňuje herečka Carly Pope a zdá se, že jde o někoho, kdo by mohl Olivera zaujmout i v romantickém slova smyslu. To prozradil jeho představitel Stephen Amell:

"Měl jsem několik scén s Carly, která odvedla skvělou práci jako reportérka Susan Williams. Myslím že se tu budou prozkoumávat určité elementy romance mezi těmito dvěma a doufám, že si to lidé užijí, protože mně to připadá opravdu dynamické." 

Snad to bude zábavnější než to, co se dělo mezi Oliverem a Felicity (Emily Bett Rickards). Asi se mnou budete souhlasit, když prohlásím, že to byla pěkná pruda.

Zdroj: TVline, Fanpop





Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat