Hra o trůny: V další řadě se objeví herec ze skvělého seriálu Black Sails

Který?

Natáčení sedmé řady Game of Thrones je v plném proudu, ale stále se vynořují nové informace o obsazení. Jedna z těch nejčerstvějších je hodně zajímavá, minimálně pro fanoušky výtečného pirátského seriálu Black Sails. Zdá se totiž, že v další sérii Hry o trůny uvidíme sympatického Toma Hoppera.

Tedy, aby bylo jasno, ono to nebylo zatím oficiálně oznámeno, ale herec byl viděn ve Španělsku, kde posedával s Jamesem Faulknerem (Randyll Tarly) a kromě toho už byl před několika dny spatřen s dalšími herci ze seriálu na place, takže je více méně jasné, že se s ním v sedmé řadě setkáme.

Zdroj: Watchers on the Wall
S ohledem na to, že jeho účast zatím nebyla potvrzena ze strany HBO, není samozřejmě jasné, koho by si mohl Tom zahrát, ale nejčastěji se mluví o tom, že by měl nahradit Freddieho Stromu v roli Dickona Tarlyho.

Zdá se, že Freddie má nabitý diář kvůli svému novému seriálu Time After Time, takže by dávalo smysl, že by Hopper nastoupil místo něj. Jsou si typově podobní, oba jsou atletičtí hezouni.

Pro Toma by nešlo o první fantasy podívanou, velmi dobře ho znají diváci, kteří sledovali seriál Merlin, kde ztvárnil Percivala.

Sedmá série Hry o trůny odstartuje během léta příštího roku.

Hodil by se vám Tom do role Dickona?


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat