Hra o trůny: Proč tvůrci seriálu zasahují do soudu, před kterým stanula představitelka Cersei?

O čem je kruci řeč?

I když to tak možná nemusí vypadat, herci jsou také jen lidé (tedy lidé, kteří obvykle vydělávají mnohokrát víc než my) a tím párdem mají podobné radosti i starosti jako běžní smrtelníci. Třeba taková Lena Headey (Cersei Lannister) aktuálně neprožívá nejšťastnější období, protože se haštěří se svým bývalým manželem Peterem Loughranem.

Nedokáží se totiž dohodnout v případě péče o jejich šestiletého syna Wylieho. Konkrétně se Peterovi nelíbí, že Lena bere jejich syna do Anglie na natáčení Game of Thrones, což je samozřejmě nepraktické, pokud ho chce navštívit.

Celá věc skončila u soud, který má rozhodnout, zda může Wylie trávit tolik času ve Velké Británii nebo ne.

A do líčení zasáhli i tvůrci seriálu, když výkonná producentka Bernadette Caulfied připravila pro Lenu krátký dopis, který má předložit soudci:

"Tohle je upozornění, které potvrzuje, že musíte být dostupná v listopadu a prosinci 2016 na natáčení a také během ledna 2017 pro případné dodatečné scény a dotáčky. Jak jste si vědomi, budeme natáčet i během února 2017. Doufejme, že vás nebude potřeba po 31. lednu."

A proč něco takového herečka vůbec dostala? Dosavadní soudní příkaz dovoluje Leně vzít Wylieho do Anglie pouze, když se točí seriál a tak potřebovala informace o tom, kolik času tam bude trávit. Očividně to může být poměrně dlouho. Ostatně, exmanžel herečky si stěžuje, že neviděl syna tři měsíce. Malou útěchou mu ale může být to, že měsíčně dostává alimenty ve výši 10 tisíc dolarů.

Sedmá řada, která bude mít jen sedm dílů, bude k vidění někdy v průběhu příštího léta.

Zdroj: TMZ
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat