Arrow: Jaké byly nejlepší okamžiky ze seriálu? To prozradili herci i tvůrci + další ochutnávka z crossoveru

Stá epizoda je skoro tady.

Už dnes se dočkáme neuvěřitelné (neuvěřitelné s ohledem na kvalitu čtvrté řady) sté epizody seriálu Arrow. A to je správná doba na to, aby tvůrci a herci prozradili, který moment z předchozích dílů je jejich nejoblíbenější:

Caity Lotz (Sara Lance): "Můj bože, toho je tolik. Když se ohlédnu, vidím obrázky Sary a různé epizody a je naprosto šílené, jak daleko došla. Pokud bych si musela vybrat jeden moment... byla by to epizoda nazvaná League of Assassins ve druhé řadě, která byla opravdu skvělá. S Paulem Blackthornem, který hraje mého otce, jsme měli milý moment. Spoustu prostoru dostal příběh o zrození. Tahle epizoda je má nejoblíbenější."

Katie Cassidy (Laurel Lance): Samozřejmě scéna z druhé řady, kdy si Laurel poprvé vzala bundu Black Canary. A myslím si, že celková dějová zápletka a má postava byly napsány skvěle a poskytly mi směr, kterým se vydat a něco, čemu jsme se mohla opravdu oddat. 

David Ramsey (John Diggle): "Je jich několik. Stephen vám možná odvypráví stejný příběh. Stephen a já, když jsem ho poprvé potkal, myslel si, že jsem metodický herec. Příliš jsem nemluvil. Nesmál jsem se. Takže si nemyslel, že rád řádím. Tedy v této konkrétní scéně, seděl u stolu v domě Queenových a kamera najela k jeho obličeji a já mu říkám - sehnul jsem se a zašeptal mu do ucha: ´Pane Queene, váš odvoz je venku.´ Byl jsem jeho řidič. Přesně předtím, než najela kamera k jeho obličeji jsem se sehnul a řekl mu do ucha, ´Pane Queena, mám tu největší, nejchlupatější *****, kterou jste kdy v životě viděl.´ A kamera na něj najela těsně poté, co jsem to řekl a od té doby se nemůže přestat navzájem rozesmívat. Bylo to skvělé."

Stephen Amell (Oliver Queen): "Pilotní epizoda. Pilotní epizoda. Prostě aspekt pospolitosti pilotní epizody a všichni spolupracovali a měli jsme pocit, že děláme něco skvělého a vidíme to poprvé." 

Greg Berlanti (duchovní otec seriálu): "Opravdu si nemyslím, že je něco srovnatelného s prvními díly, protože jste jako na trní a nevíte, jestli to bude fungovat. Víte, že to máte rádi, ale nevíte, jestli to budou mít rádi i jiní lidé. Vzpomínám si, že jsem si četl výsledky sledovanosti z druhého a třetího týdne a viděl jsem, jak o seriálu začali lidé mluvit a během Halloweenu jsem viděl děti, které se už oblékaly jako Arrow a já měl pocit, že to opravdu může fungovat. A výzvy dál pokračovaly, vy jste se s nimi museli vypořádat a udržovat je. Můžete na tom tvrdě pracovat a mít ty nejlepší záměry a seriál nemusí fungovat. Bylo skvělou odměnou, že tento funguje."

A jako bonus tu máme další ochutnávku z crossoveru Arrowa, The Flashe, Supergirl a Legends of Tomorrow.

Jaký okamžik z Arrowa máte nejraději vy?

Zdroj: IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat