Živí mrtví: Co říkají tvůrci na to, že diváci tvrdě zkritizovali finále šesté řady?

Překvapilo je to?

Situace už se docela uklidnila, ale stále je dost lidí, kteří nemůžou přijít tvůrcům The Walking Dead na jméno, kvůli nepovedenému cliffhangeru z finále šesté řady. Proto i na toto téma došla řeč během rozhovoru se spolutvůrcem komiksové předlohy a konzultantem na seriálu Robertem Kirkmanem.

Od cliffhangeru uběhlo několik měsíců. Když se ohlédnete zpět, co vás překvapilo na reakcích?

"Je to něco, na co jsem si zvykl. Lidé jsou ohledně tohoto seriálu dost tvrdohlaví. Není to poprvé, co se vyskytla velmi hlasitá skupina, která si stěžovala na nějaký aspekt seriálu. Když jsem psal komiksy, všechny mé komiksy měly skvělé recenze a to až do doby, kdy jsem napsal The Walking Dead a to byl první komiks, který měl negativní recenze. Vnímal jsem to jako známku úspěchu, protože to bylo poprvé, co jsem udělal něco dost populárního pro lidi, kterým by se to nemuselo líbit, ale dali tomu šanci. Když máte seriál, který se líbí tak velkému publiku jako má The Walking Dead, je velmi snadné mít velkou část diváků, kteří o tom mluví. Vydal jsem se na newyorský Comic-Con a dělal jsem různé akce celé léto a lidé mi říkali, jak moc se jim líbilo finále. Pak tu byli lidé, kteří reagovali ´Jak se odvažuješ shazovat naše názory!´ Tohle je seriál, který si užívá 30 milionů lidí a 30 milionů lidí si nestěžuje online. I když rád slyším stížnosti a určitě mě vždy zajímá, co si lidé o seriálu myslí a každý názor má pro mě váhu, musíme dělat to, co děláme a pokračovat ve vytváření dobrého seriálu." 

Je pravda, že není seriál ten, aby se zavděčil lidem všem, ale faktem je, že zmíněný cliffhanger opravdu naštval výrazné množství diváků. Daná epizoda byla špatně hodnocená i ze strany profesionálních kritiků, takže si nestěžovalo jen pár zapšklých podivínů, kteří bydlí u rodičů ve sklepě.

Ale tvůrci slíbili, že premiéra bude opravdu "něco" a snad díky snad zmizí pachuť ze závěru šesté série.

Vám se konec předchozí řady líbil nebo ne?

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat