Tvůrce Faktoru strachu chystá soutěžní pořad na motivy hry Candy Crush

Ne, není to Apríl.

Jak je vidět, televizní tvůrci už asi neví co by a tak hledají inspiraci, kde se jen dá. Třeba ve světě mobilních her. Stanice CBS totiž připravuje soutěžní pořad na motivy veleoblíbené mobilní hry Candy Crush.

Stanice projektu věří a tak rovnou objednala celou sérii. Ale pozor, dohlédne na ni zkušený tvůrce. Konkrétně Matt Kunitz, který stojí za hitovými soutěžemi jako Faktor strachu nebo Wipeout.

Pokud jde o moderátora, jeho jméno zatím zůstává v tajnosti a co se týče toho, jak bude celá soutěž vypadat, tak budeme sledovat dva týmy, které budou muset využít svůj rozum, ale i fyzické dovednosti během soupeření na gigantickém interaktivním herním poli, které bude využívat takzvané "nextgen" technologie.

Co si pod tím má člověk představit, to těžko říct, nechám to na vaší bujné představivosti. Ale zástupci stanice CBS a Lionsgate Television věří, že půjde o neodolatelnou podívanou:

"Série Candy Crush je celosvětově proslulá značka, takže když šéf naší interaktivní a herní divize, Peter Levin, přišel s tímto materiálem za Lionsgate, ihned jsme věděli, že z toho bude neuvěřitelně obrazově a fyzicky zábavný televizní program. CBS je v čele, pokud se jedná o improvizovanou televizní tvorbu, což z ní dělá ideální domov pro Candy Crush..." prozradil jeden z šéfů Lionsgate Kevin Beggs.

Zatím není jasné, kdy se soutěž objeví, spekuluje se o létě, ale to potvrzeno nebylo.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat