Iron Fist: Někteří diváci kritizují obsazení Finna Jonese. Co na to herec?

Jak reaguje na brblání některých diváků?

Je to naprosto běžná věc. Pokud je obsazen nějaký herec do role ikonické postavy, dříve nebo později se objeví lidé, kteří proti tomu budou hlasitě protestovat.

Nevyhnul se tomu ani komiksový seriál Iron Fist. Hlavní roli Dannyho Randa ztvární Finn Jones a to se některým nelíbilo, protože měli dojem, že postava je jako dělaná pro asijského herce (přestože komiksová předloha je bílé pleti). Jak na kritiku reaguje herec?

"Co bych rád řekl je to, že by lidé měli počkat a podívat se na seriál, než vynesou soudy... Komiksy byly napsány v sedmdesátých letech. V sedmdesátých letech byl svět velmi odlišný ve srovnání s rokem 2016 a my na to budeme reagovat. Máme nesmírně rozmanité obsazení; neuvěřitelně talentované. Co bych rád řekl je to, počkejte dokud neuvidíte seriál a poté vyneste soudy, než budete něco komentovat, protože lidé budou velmi velmi mile překvapení tím, co v seriálu děláme." 

Kudrnatý chlapec má pravdu. Už mnohokrát se stalo, že se ozývali nespokojenci ještě předtím, než film/seriál vůbec viděli a pak musel sklapnout a šoupat nohama, protože daný herec či herečka ukázali, že obsadit je byl vynikající nápad.

Jestli to bude platit i v případě Iron Fista se dozvíme 17. března příštího roku. A zatím se můžete podívat na teaser trailer.

Líbí se vám Finn jako Danny?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat