Dva a půl chlapa: Lituje představitel Jakea, že pomlouval seriál a byl vyhozen?

 Má nějaké výčitky?

Pokud jde o herecké obsazení, v případě Dva a půl chlapa nezůstal v pozdějších řad kámen na kameni. Z původní trojice představitelů zůstal jen Jon Cryen. Charlie Sheen byl vyhozen za neustálé problémy s drogami a chování vůči kolegům a nadřízeným, Angus T. Jones (Jake) se pak v seriálu objevoval jen minimálně a to proto, že začal veřejně na sitcom útočit a prosit fanoušky, ať se na něj nedívají.

Důvodem byl fakt, že se přidal ke křesťanské církvi a seriál mu najednou přišel oplzlý a amorální.

Tvůrce samozřejmě nepotěšilo, že hází na Dva a půl chlapa špínu a 18. března 2014 byl oznámen oficiální odchod Anguse z populárního sitcomu. Měl ale cameo ve finále seriálu 19. února 2015.

Teď se herec vyjádřil k tomu, jak na situaci nahlíží nyní, pár let po odchodu:

"Přemýšlel jsem dost katastroficky po dlouhou dobu, ale teď se bavím a užívám si toho, kde teď jsem. Nemám už pocit, že každý krok, který udělám, je na nášlapnou minu."

Bylo by fér připomenout, že poté, co se Angus pustil do seriálu a jeho slova obletěla "celý" svět, se herec omluvil štábu a kolegům, ale přesto byl v dané době showbyznysem tak znechucený, že rozhodně neměl v plánu se do něj vracet.

Nastoupil na University of Colorado, kde si užíval běžného vysokoškolského života a později se přidal ke společnosti Tonite, která se zabývá multimédii a pořádáním společenských akcí. Jeho pracovní pozice je prezident pro zábavu (ať už to znamená cokoliv).

"Kdybyste se mě zeptali před pár lety, jestli se chci vrátit do branže, řekl bych, ´Ne. Vůbec ne,´... byl jsem si v danou dobou velmi jistý. Jít na vysokou bylo něco, na co jsem se opravdu těšil." 

Angus ale trochu vychladl a nemá problém se v showbyznysu pohybovat. Objevil se v několika seriálech a i jeho současná práce se často prolíná s filmovou a televizní branží. Přesto se ale před kameru vysloveně nežene a je spokojený s tím, že se drží v ústraní.

Chyběl vám Jake nebo seriál jeho odchod ustál?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat