Živí mrtví: Pustí se Morgan zase do vraždění lidí?

Nebo bude dál pacifista.

Nebudu chodit kolem horké kaše, chování Morgana (Lennie James) mi leze na nervy. Jeho odmítání zabíjet v době, kdy je to v podstatě nutné, aby člověk přežil, je otravné a nepraktické. Ale jak jsme viděli v závěru šesté řady, pokud je to nezbytné, zašpiní si ruce. I když nerad. Bude v tom pokračovat i v sedmé sérii? Na to odpovídal jeden z tvůrců Scott M. Gimple:

"Morgan si nikdy nebyl jistý a je teď jeho snaha procházet světem, aniž by někoho zabil..., není to v této chvíli jen zbožné přání? Je to velká součást děje této řady. Prozradím, co je jasné, neuvidíme ho, že by celou dobu lomil rukama a naříkal. Ve skutečnosti, to, co jsme viděli, je to spíše o tom, že neměl na výběr a musel se odklonit od své filozofie a nebude to pro něj snadné."

Mě uklidnilo, že nebude jen vzlykat a litovat se a hlasoval bych pro to, aby se stal trochu drsnějším. Přece jen, už jednou se málem nevyplatilo, když odmítl někoho zabít, tak aby se to nestalo znovu a nemělo to následky pro nějakou oblíbenou postavu.

Nová série The Walking Dead začíná 23. října.

Líbí se vám Morgan jako pacifista nebo byste raději, aby byl ráznější?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat