Živí mrtví: Negan není žádný blb, prohlašuje jeho představitel

A nové promofotky k sedmé řadě.

Na The Walking Dead si ještě chvíli počkáme, sedmá řada odstartuje za měsíc a jeden den, ale je jasné, že do té doby nám bude naservírována hromada nových informací a propagačních materiálů, aby nás tvůrci přesvědčili, že se na Živé mrtvé prostě musíme dívat.

A hodně lidí to jistě udělá, už jen kvůli Neganovi (Jeffrey Dean Morgan), který bude mít v nové sérii výraznou roli. Nejdříve zjistíme, koho zabil s pomocí své milované pálky Lucille, ale samozřejmě to není jediné, co na něj čeká. Co dalšího je pro Negana v plánu? Na tuhle otázku odpovídal Jeffrey Dean Morgan pro server EW:

"No, seriál není u konce. Jeho představování bude jistě pokračovat napříč první epizodou a je to svým způsobem také Neganovo nastínění jeho pravidel a to, že ostatním sdělí, jak to bude a dozví se, co se stane, když je nebudou respektovat. Ukáže všem jasný příklad, který určitě pochopí, ale udělá to s trochou šmrncu a elegence, které má jen Negan. V podstatě se začne tam, kde to v minulé řadě skončilo. Nebudete muset čekat. Seděli jsme šest měsíců a 23. října se to dozvíte a tak to bude. Ale uvidíte mnohem víc, jestliže jde o Negana. Myslím, že jsme viděli 12 nebo 15 minut s ním, kdy si dělal jméno a dal vědět, jaký bude nový svět pro přeživší, máchal svým ptákem, potěšený z toho, že se s vámi setkal. Zatím jsme zůstali jen na povrchu. Myslím ,že premiéra nabídne odpovědi, které potřebujete znát, okamžité otázky o tom, kdo je Negan. Jsou teď v Neganově světě. Jednoduše řečeno v premiéře bude pokračovat jeho proslov a to způsobem, na které si myslím, že publikum nebude připraveno. Nejen, že zjistíte, kdo skončil na druhém konci Lucille, ale také uvidíte jak pracuje Neganova mysl a ona pracuje neustále. Jedna věc, kterou řeknu o Neganovi je, že není blbec, víte? V šachové partii je dva tahy před vámi." 

A pokud vám docela detailní vyjádření o Neganovi nestačí, tak je tu ještě artwork a navíc se objevila fotografie nové postavy jménem Ezekiel (Khary Payton).




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat