Vikings: Kdy odstartuje druhá polovina čtvrté řady?

Konečně známe datum premiéry.

Netřeba připomínat, že se v případě čtvrté řady (nebojím se říct kultovního) seriálu Vikingové stanice History rozhodla pro stále oblíbenější krok a rozdělila sérii na dvě poloviny.

Prvních deset dílů tak bylo odvysíláno v období 18. února až 21. dubna, ale zatím jsme nevěděli, kdy se dočkáme zbývajících epizod.

Naštěstí se to změnilo, bylo oznámeno, kdy se Ragnar (Travis Fimmel) a spol. vrátí na obrazovky. To je dobrá zpráva. Ta špatná je, že to bude až 30. listopadu.

Mnozí očekávali, že k tomu dojde spíše v září/říjnu, ale to se ukázalo jako příliš optimistický odhad, počkáme si o pár týdnů déle. Tím pádem bude pauza mezi oběma půlkami překvapivě dlouhá (skoro by se chtělo říct, proč tvůrci rovnou neposunuli začátek na únor a neudělali z toho pátou řadu).

Duchovní otec pořadu Michael Hirst pak přislíbil, že se Ragnar vydá do Wessexu, kde má nevyřízené účtu, Lagherta (Katheryn Winnick) rozehraje vlastní hru v Kattegatu, Bjorn (Alexander Ludwig) vyrazí do Středomoří a pozornost bude věnována také dalšímu synovi Ragnara Ivarovi a tomu, jak se z něj stane velmi obávaný válečník.

Jak se vám líbila první polovina čtvrté řady?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat