Survivor: Soutěžící legendární soutěžní show museli být evakuováni

Proč?

Je vcelku běžné, že v soutěžním pořadu Survivor dochází k evakuacím a to především ze zdravotních důvodů. Ale jde o jednotlivce. Tentokrát se ale štáb musel vypořádat s evakuací všech hráčů. Dala o sobě totiž vědět příroda a na Fidži řádil cyklón.

Konkrétně 6. dubna (druhý den soutěže) začal tropický cyklón Zena ohrožovat štáb a soutěžící, takže museli být dočasně dopraveni do bezpečí.

Moderátor Survivora Jeff Probst se o celé situaci rozpovídal pro server EW:

"Počasí hraje v show důležitou roli a uvidíte to, jakou roli sehrálo tentokrát a je to naše poprvé. A bylo to děsivé. V předchozích 32. řadách jsme měli štěstí, že jsme unikli několika vážným bouřím. Tentokrát nás bouře zastihla. Byl to pouze druhý den a byla to otázka hodin, krásné odpoledne se změnili ve vážnou bouři, která za hodinu nabrala na intenzitě. Monitorovali jsme počasí minutu po minutě z našeho základního kempu. Když národní fidžijská meteorologická služba oznámila, že jde o cyklón, evakuovali jsme oba kmeny z jejich pláží a dopravili je do bezpečí. Nikdy předtím za 32. řad Survivora jsme kmeny neevakuovali."

Je to klišé, ale je dobře, že se nikomu nic nestalo. A stejně tak je fajn, že nakonec nová řada s podtitlem Millennials vs. Gen X vznikla. Odstartuje 21. září.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat