Supernatural: Existuje pořád šance na spin-off?

Nebo je definitivně u ledu.

Seriál Lovci duchů je nejdéle vysílaným projektem na stanici The CW, takže bylo jasné, že dříve nebo později se začne mluvit o spin-offu. A k tomu také došlo, v plánu byl seriál nazvaný Supernatural: Bloodlines.

Ale nakonec z nápadu sešlo. Ovšem, vypadá to, že by to nemuselo být úplně definitivní. Naznačil to prezident The CW Mark Pedowitz:

"Nadhazujeme tenhle nápad už roky. Pokud je tu něco, co má něco společného s vývojem spin-offu k Supernatural, co by tvůrci a studio chtěli udělat, jsme otevřeni tomu si to vyslechnout a také na tom pracovat, protože věřím, že je tu svět, ve kterém můžete mít druhý pořad jako je tenhle."

Ovšem, šéf The CW má i určité obavy a klade si otázky jako:

"Mohl by seriál nějakým způsobem oslabit původní seriál? Jaké bude zapojení, pokud nějaké, kluků z původního seriálu ve spin-offu?

To jsou samozřejmě dotazy, které mají svou váhu a bylo by nutné se nad nimi pořádně zamyslet, než by se začalo pracovat na spin-offu. A zatím to tvůrci Supernatural nemají, alespoň podle jednoho z tvůrců Andrew Dabba, v plánu:

"Řekl bych, že je to něco, co pro nás v současné chvíli existuje na pozadí. Tenhle seriál je naší prioritou. Nechceme udělat nic, co by oslabilo náš seriál. V seriálu jsou určité postavy, které jsou podle nás velmi silné a mohly by mít vlastní TV pořad a já bych se na něj díval, ale také mají velmi důležitou roli v našem seriálu. Takže pokud bych měl říct, jestli aktuálně aktivně pracujeme na spin-offu, tak ne." 

Ale rozhodně proti téhle myšlence Dabb nic nemá:

"Pokud by se něco objevilo, bylo by to skvělé. Dveře jsou otevřeny a my jsme vždy ochotni to zvážit, ale nikdy nehodláme sebrat něco, co dělá náš pořad tak unikátním a nejsou to pouze Sam a Dean, ale také skvělé vedlejší obsazení , které jsme kolem nich shromáždili." 

Jak je vidno, v současné chvíli se očividně spin-off nezvažuje. A upřímně řečeno mi to nevadí. Bojím se, že by to byl slabý odvar z Lovců duchů. Vy byste o nový seriál stáli?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat