Supernatural: Dočkáme se 300 epizod?

 Je to reálné?

Třináctého října se dočkáme premiéry už dvanácté série oblíbeného seriálu Lovci duchů. Za sebou zatím máme 241 epizod, což je úctyhodné číslo. A bez ohledu na to, že má Supernatural stále dost fanoušků, sledovanost nepřekvapivě klesá. Je tak klidně možné, že by dvanáctá série mohla být poslední. Nebo je snad reálné, že by se seriál rozloučil například 300. dílem? 

"Během maratonu si hlídám další míli, kdekoliv by mohla být. A 300 je dobré číslo, se kterým se dá pracovat," poznamenal představitel Deana Jensen Ackles.

"Pokud to nedotáhneme do 300. epizody, myslím, že Ackles a já budeme opravdu zaskočení. Pokud to dotáhneme do 300. epizody, myslím, že Ackles a já si možná pomyslíme, že je čas se rozloučit. Je tu šance, že se to změní, ale určitě to nebereme jako jistotu, že se dočkáme 300. epizody," okomentoval situaci Jared Padalecki (Sam)

"Mluvili jsme o tom, že bychom chtěli vědět, kdy bude náš konec a pokud by to měla být řekněme 300. epizoda, můžeme odvyprávět třináctidílný příběh. Myslím, že by bylo pro seriál špatné, kdyby se prostě odjelo do západu slunce bez finále. Myslím, že jsme si to zasloužili. Nevím, jaké bude finále, ale určitě bychom ho rádi udělali."

To dodal jeden z tvůrců Supernatural Bob Singer. Naráží na to, že není neobvyklé, že se filmaři dozvědí o zrušení seriálu ve chvíli, kdy už nemají šanci natočit závěrečný díl, který by uzavřel potřebné dějové linky. 

A je pravda, že to by bylo vůči Lovcům duchů nefér, jde o nejdéle vysílaný seriál stanice The CW, bylo by asi na místě mu dopřát vhodný závěr. A pokud by to měla být zmíněná 300. epizoda, odehrálo by se to až ve 14. řadě. Tak schválně, jestli se jí dočkáme. 

Myslíte, že by měl seriál pokračovat ještě dvě řady nebo už nemá co nabídnout?

Zdroj: EW
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat